Početna Sport Kabel direktnim golom iz kornera došao do pobede protiv Dinama

Kabel direktnim golom iz kornera došao do pobede protiv Dinama

0

Fudbaleri Kabela slavili su protiv Dinama iz Vranja, rezultatom 2:1, u 7. kolu Superlige Srbije.

Domaćin je od starta preuzeo inicijativu i krenuo ofanzivno ka golu Vranjanaca. Do vođstva su stigli u 35. minutu, posle fantastične akcije.

U akciji je učestvovalo nekoliko igrača Kabela, koji su iz nekoliko pasova uspeli da izbace odbranu Dinama “van stroja”. Dobru akciju je golom krunisao Slobodan Novaković, koji je prošao pored čuvara mreže gostiju i loptu prosledio u praznu mrežu.

Imao je Kabel do kraja prvog dela igre još nekoliko dobrih prilika i razrađenih akcija, ali nije uspeo da ih realizuje do kraja.

Nasuprot tome, gosti su iz prvog napada, koji je došao u drugom poluvremenu, uspeli da poravnaju rezultat. Tumbas je odlično proigran u šesnaestercu domaćina i mladom fudbaleru nije bilo teško da savlada Bojana Braća.

Ipak, nije dugo trajalo slavlje gostiju. Situacija je bila na strani domaćina već u narednom minutu. Napao je Kabel i izborili su korner.

U uglu je bio Karać, koji je prilično visoko ubacio loptu u šesnaesterac. Ono što možda nije očekivao ni sam Karać jeste to da je loptu “zavrnuo” tako da je zbunila Ivanovića, koji je loptu samo pogledom ispratio u svoju mrežu.

Atmosfera se zagrejala u nastavku, bilo je prilika na obe strane, ali je na kraju rezultat ostao nepromenjen – 2:1. Nova pobeda i nova tri boda nastavak su odličnog starta Kabela, koji ima maksimalni učinak u Prvoj ligi Srbiji.

U narednom kolu, koje se igra u nedelju, Kabel će ugostiti Radnički 1923.

Izvor: 021
Foto: Pixabay