Početna Sport Košarkaši Vojvodine večeras dočekuju ekipu Crvene Zvezde

Košarkaši Vojvodine večeras dočekuju ekipu Crvene Zvezde

0

kk vosa

Nakon duela sa Partizanom, košarkaši Vojvodine večeras dočekuju ekipu Crvene Zvezde. U maloj dvorani Spensa večeras sa početkom u 20 časova biće odigrana još jedna utakmica. Interesovanje za ovaj meč je izuzetno, kao što je bilo i kada je gostovao Partizan.
“Utakmica protiv crno-belih je protekla onako kako smo i očekivali. Moji igrači su podlegli atmosferi prepune dvorane, što se odrazilo na naših katastrofalnih prvih pet minuta. Kada se uzme u obzir izostanak kažnjenih Bursaća i Grubora i ime rivala, preostalih 35 minuta smo odigrali solidno”, rekao je trener Novosađana Dušan Alimpijević.
Mladi stručnjak najavljuje još jedan praznik košarke u Spensu.

“Zvezda je jedina ekipa sa kojom se nismo sastajali ove sezone. Da nam je neko pre početka sezone rekao da ćemo imati priliku da igramo protiv šampiona ABA lige verovatno ne bismo verovali, ali smatram da smo to i zaslužili. I utakmica sa Zvezdom će biti svakako za uživanje. To je tim koji je najbolje popunjen na svim pozicijama. U ovom duelu se mi ne pitamo, već motivacija gostujućih igrača”, dodao je Alimpijević.

Prvotimac crveno-belih Jovan Novak obećao je borbenost i požrtvovanost svojih saigrača.

“Imamo priliku da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u regionu, protiv tima koji je osvojio ABA ligu i Kup Radivoja Koraća. Očekuje nas lepa košarkaška predstava pred punim tribinama. Trudićemo se da odigramo dobru utakmicu i da pariramo velikom favoritu koliko god budemo mogli”, poručio je Novak.

Autor: NsHronika.rs, dnevnik