Početna Sport Lalatović: Biće teško u Kruševcu, ali mi smo velika “Vojvodina”

Lalatović: Biće teško u Kruševcu, ali mi smo velika “Vojvodina”

0

Fudbaleri “Vojvodine” gostuju “Napretku”, u Kruševcu, danas, u petom kolu Superlige Srbije.

“Voša” je vezala dve pobede u poslednja dva kola i sada želi da nastavi taj niz. Rival joj je tim koji nije najbolje startovao prvenstvo, ostvarivši tri poraza i jednu pobedu u dosadašnjim mečevima.

Crveno-beli u Kruševac odlaze kao favoriti, ali šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović očekuje težak meč protiv tima koji je nekada trenirao. Ipak, Lalatović je optimističan.

– Sigurno neće biti ni malo laka utakmica. Oni su izgubili prošli meč i daće sve od sebe da se vrate na pobednički kolosek, ali naravno, i mi ćemo dati sve od sebe da nastavimo naš pobednički niz. Šanse su 50-50, a videli ste da je u prvom kolu “Partizan” jedva pobedio u Kruševcu. “Napredak” je imao mnogo šansi i rezultat je mogao da bude drugačiji, što samo govori o njihovom kvalitetu. Imaju sjajnog trenera, sjajne igrače i organizovan su klub, ali mi smo velika “Vojvodina”, a velika “Vojvodina” se nikoga ne plaši i protiv svakog ide na pobedu – kaže Lalatović.

On smatra da njegov tim treba da bude strpljiv i da ne srlja, poručujući svojim igračima da će do tri boda doći ukoliko budu ispunili ono što traži od njih.

Utakmica između “Vojvodine” i “Napretka” igra se danas, u 17:30 časova, u Kruševcu. Meč će se prenositi na “Arena sportu”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina