Početna Sport Lalatović: “Cilj je da ostanemo u trci sa Zvezdom”

Lalatović: “Cilj je da ostanemo u trci sa Zvezdom”

0

14390763_1405338206160925_199428458639426427_n

Trener fudbalera “Vojvodine” Nenad Lalatović rekao je juče da je cilj njegovog tima da ostane u trci za prvim mestom i da će zbog toga ići na pobedu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv “Mladosti” u Lučanima.

– Radi se o dobrom i kvalitetnom timu, koji bolje igra kod kuće nego na strani. Mesto koje “Mladost” zauzima na tabeli pokazuje da ima kvalitet. Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu i osvojimo nova tri boda. To neće biti lako, ali mi smo “Vojvodina”, veliki klub i ove sezone igramo sjajno. Trenutno smo drugi, sa samo dva boda zaostatka za prvoplasiranim i naš cilj je da ostanemo u trci za prvo mesto, da ne dozvolimo “Crvenoj zvezdi” da nam odmakne – rekao je Lalatović, navodi se na sajtu “Vojvodine”.

Fudbaleri “Vojvodine” u nedelju od 17 časova igraju u Lučanima protiv “Mladosti”, utakmicu 12. kola Super lige Srbije. Novosadski tim je drugi na tabeli sa 26 bodova, a “Mladost” zauzima šesto mesto sa 18.

– Iza nas je pauza zbog obaveza reprezentacije. Prvu nedelju smo iskoristili da treniramo po dva puta dnevno, kako bismo još više podigli nivo fizičke spreme, a posle toga smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv “Rada”, na kojoj su svi igrači dobili šansu da odigraju po poluvreme. Ove nedelje smo radili po jednom dnevno i više smo bili okrenuti pripremi na taktičkom planu i analizi protivnika – naveo je Lalatović.

Trener “Vojvodine” rekao je da zna kvalitete “Mladosti”, a da je najvažnije da je atmosfera među igračima dobra, pošto su svi dobro radili, pa će moći da izvede najjači sastav.

Izvor: Beta/RTV
Foto: FK Vojvodina/Facebook