Početna Sport Lalatović: Povoljan rezultat je sve osim poraza

Lalatović: Povoljan rezultat je sve osim poraza

0

Nenad-Lalatovic-640

Fudbaleri Vojvodine juče su odradili trening u terminu utakmice u Alkmaru gde ih danas očekuje revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv ekipe AZ.

Holanđani su prvu utakmicu u Novom Sadu dobili rezultatom 3:0.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović kaže da se njegova ekipa neće tako lako predati, a da je povoljan rezultat sve osim poraza.

“Došli smo da se pokažemo u što boljem svetlu, da pokažemo da nismo imali sreće u prvom meču, da smo zaslužili u najmanju ruku nerešeno u Novom Sadu. Vojvodina je veliki klub i to želi da pokaže i u revanšu u Holandiji. Sve je moguće u četvrtak, ali kakav god da rezultat bude, ponosan sam na svoje igrače zbog svega što su do sada uradili u kvalifikacijama i prvenstvu “, rekao je Lalatović.

Aleksandar Paločević, strelac šest golova za Novosađane ove sezone, kaže da u Alkmaru nemaju šta da izgube.

“Igraćemo bez pritiska, želimo da se nadigravamo s rivalom i da pružimo maksimum. Naš cilj je da na dostojanstven način branimo ugled srpskog fudbala i Vojvodine”, poručio je Paločević.

Predsednik kluba Zoran Šćepanović očekuje da Vojvodina ovaj kvalifikacioni ciklus okonča pobedom.

“Verujem u to bez obzira na renome protivnika. Naši igrači mogu da se nose sa ekipom kakva je AZ i to su pokazali u Novom Sadu”, ocenio je Šćepanović.

Vojvodina neće nastupiti kompletna jer se na utakmici protiv Čukaričkog povredio Nikola Trujić i umesto njega će u timu biti ili Ašćerić ili Trifunović. U sastavu neće biti ni Vladimira Kovačevića čije mesto će zauzeti Planić.

Utakmica AZ – Vojvodina igra se u četvrtak na stadionu “AFAS” u Alkmaru kapaciteta oko 17.000 mesta, a Vojvodina će imati podršku i oko 80 svojih navijača koji su doputovali u Holandiju.

Susret počinje u 20 časova, obezbeđen je TV prenos na Radio-televiziji Vojvodine.

Autor: 021.rs
Foto: Jelena Grlić / FK Vojvodina / Facebook