Početna Sport Liga šampiona: Ekipa Meškova ubedljivo slavila na Spensu

Liga šampiona: Ekipa Meškova ubedljivo slavila na Spensu

0

Handball_the_ball

U 7. kolu C grupe rukometne Lige šampiona, beloruski Meškov je večeras na Spensu pred oko 800 gledalaca savladao Vojvodinu sa 35:26.

Tim iz Bresta je bio ubedljiv i zasluženo slavio velikom razlikom.

Bedem u odbrani bio je nerešiva enigma za Novosađane, kao i brze polukontre, te golovi srpskog reprezentativca Rastka Stojkovića sa crte. On je ujedno bio najefikasniji na meču sa 9 pogodaka, dok su po 4 dali Atman i Baranau. S druge strane su Vošina krila Stanković i Marjanović postigli po 6, a Vučković 3 gola.

Iako je Vojvodina golom Vučkovića otvorila utakmicu, gosti su brzim realizacijama u napadu lako došli do vođstva, a zahvaljujući promašenim zicerima i greškama u dodavanju domaćih rukometaša brzo stigli i do šest golova prednosti već polovinom poluvremena. Tu razliku su postepeno uvećavali, da bi prvih pola sata igre rešili u svoju korist rezultatom 20:12.

U nastavku ponovo iste scene, čvrsta odbrana Belorusa pa su novosadski igrači često bili prinuđeni na očajničke poteze, ali i raznovrsna igra u napadu pa ne čudi da je još pet igrača gostujućeg tima postiglo po tri gola.

Vojvodina je ostala sa dve pobede u grupi u C grupi, a sa istim protivnikom se ponovo sastaje već u ponedeljak od 19:30h na Slanoj bari u okviru Seha lige.

IZvor: 021
Foto: Ilustracija