Početna Sport Liga šampiona: Voša sutra dočekuje Modenu

Liga šampiona: Voša sutra dočekuje Modenu

0

ok vojvodina

Drugu utakmicu pred svojim navijačima u Ligi šampiona odbojkaši Vojvodine igraju u sredu kada će biti domaćini igračima italijanske Modene.
Uz veću dozu hrabrosti, strpljenja i maksimalnog zalaganja za svaki poen odbojkaši Vojvodine priželjkuju da se drugi put suprotstave jednom od boljih timova Evrope.

Ova utakmica za sve nas treba da bude jedan veliki motiv i treba da damo sve od sebe, da pokušamo da odigramo mnogo bolje nego što je to bilo u Italiji. Znači hrabrno da se odigra, nema šta da se izgubi i nadam se našoj dobroj igri“, poručuje Miloš Vemić, kapiten OK “Vojvodina NS seme”.

Da je ekipa Modena u odličnoj formi govori i podatak da su trenutno prvoplasirana ekipa u njihovom prvenstvu, a na izabranicima Strahinje Kozića je da uz pravi pristup protivniku kojeg sad već poznaju pokažu svoje bolje izdanje.

Oni igraju maksilno ozbiljno, strpljivo, ne daju olako poene. Jednostavno protiv njih moraš da se boriš za svaku loptu. Mi neku našu šansu vidimo u tome što igramo na domaćem terenu pred našom publikom od koje očekujemo da će doći u što većem broju i tako napraviti jedan zaista veliki spektakl kakav ova utakmica zaista i zaslužuje“, igrač Novosađana kaže Čedomir Stanković.

Utakmica 4. kola Lige šampiona između Vojvodine i Modene igra se u sredu od 20 časova u Velikoj sali Spensa. Karte za taj meč su 150 dinara za istok i 100 za zapad.

Autor: RTV