Početna Sport Milan Đukić: Rukometaši na Svesrpskom kupu prikupljaju pomoć za koleginicu Nadu

Milan Đukić: Rukometaši na Svesrpskom kupu prikupljaju pomoć za koleginicu Nadu

0

Milan-Đukić

Šampioni drže reč. Svesrpski kup, turnir rukometaša na kojem će za vikend 19. i 20. marta u dvorani “Slana bara” za prestižni pehar boriti novosadska “Vojvodina”, subotički “Spartak”, banjalučki “Borac” i “Prijedor”, imaće humanitarni karakter.

Rukometni klub “Vojvodina” organizovaće prikupljanje pomoći za našu proslavljenu rukometašicu, Nadu Drvenjak Šljukić, koja na rubu egzistencije živi kao podstanar sa bolesnim sinom Miodragom.

To je za “Novosti” potvrdio Milan Đukić, predsednik RK Vojvodina.

Ljubitelji rukometa će besplatno gledati dva polufinala u subotu i nedeljno finale, a naš klub, kao organizator turnira, postaviće na odgovarajuća mesta kutije za prikupljanje dobrovoljnog priloga. Nada Drvenjak Šljukić, za koju će i naš klub izdvojiti deo sredstava kao prilog za rešavanje njene složene situacije, biće gošća takmičenja – rekao je Đukić.

Tako je nastavljena akcija “Večernjih novosti” i novosadskog JKP “Gradsko zelenilo”, u okviru koje je pre mesec dana prikupljena “prva pomoć” od 145.000 dinara za troškove stanarine i osnovne životne potrebe za Nadu i njenog sina Miodraga.

Žrebanje takmičarskih brojeva za drugi deo takmičenja plej-of u okviru Super rukometne lige Srbije održaće se u okviru turnira, 20. marta, u 16 časova, pred početak finalne utakmice u dvorani “Slana bara”.

Izvor: Novosti
Foto: CMC