Početna Sport Mirko Ivanić: Čekam ponudu koja se ne odbija

Mirko Ivanić: Čekam ponudu koja se ne odbija

0

Mirko Ivanic

Kapiten “Vojvodine” neće preći ni u “Partizan” ni u “Crvenu zvezdu”. Mirko Ivanić, ideolog igre novosadskog superligaša to je nedvosmisleno potvrdio u razgovoru za “Novosti” i najavio da, ako ne stigne ponuda iz inostranstva s epitetom one koja se ne odbija, ostaće u timu sa “Karađorđa”.

Nema tu mnogo filozofije niti priče. Ja sam još prošle godine u avgustu odlučio i saopštio sve što imam u vezi sa prelaskom u “Partizan” ili “Zvezdu” i to sada ne poričem. Ostaću dosledan toj odluci, jer ako nastavim karijeru u srpskom fudbalu, jedini klub je “Vojvodina”. S druge strane, naravno, želja je da pređem u neki od inostranih klubova, ali ne baš po svaku cenu. Dakle, čekamo ponudu koja se ne odbija – rekao je Ivanić.

Interes su za sada pokazali “Sporting” iz Lisabona i bečka “Austrija”?

– Znam, priča se na tu temu ali mislim da je za sada reč o još nezvaničnim ponudama. Na tu temu su pozvaniji od mene da govore Mićo Vranješ, transfer koordinator “Vojvodine”, odnosno, moji agenti, Zoran Pavlović i Ljubomir Vorkapić.

Koje su Vaše želje?

– Ako stigne ponuda koja se ne odbija u interesu mog kluba u kojem sam ponikao i, naravno mom ličnom, neće biti teško doneti odluku. Međutim, o tome ne razmišljam, jer mi je samo “Vojvodina” u glavi. Počeli smo s pripremama, imamo visoke ambicije, nameravamo da ispravimo neke greške od jesenas i da ostvarimo neke od klupskih ciljeva.

Koliko su na vas uticale gotovo svakodnevne vesti da se selite iz Vojvodine?

– Iskreno, smatram da je sve to bilo preterano. Više je to dosadilo čitaocima. “Partizan”, “Crvena zvezda”… mislim da nije trebalo sve to toliko da se pojavljuje u medijima. Ponoviću, za mene su značajne samo dve opcije, “Vojvodina” ili inostranstvo.

Izvor: Večernje novosti
Fotografija: Jelena Grlić / Facebook / Fudbalski klub Vojvodina