Početna Sport Mirko Ivanić produžio saradnju sa fudbalskim klubom “Vojvodina”

Mirko Ivanić produžio saradnju sa fudbalskim klubom “Vojvodina”

0

Ivanic_Mirko

Vezni fudbaler fudbalskog kluba Vojvodina Mirko Ivanić produžio je saradnju sa novosadskim klubom do leta 2017. godine. U poslednjih nekoliko utakmica talentovani vezista nije bio u sastavu Vojvodine, jer se nije znalo da li će se pregovori završiti uspešno. Lomila su se koplja oko Ivanićevog ugovora, dugo su trajali pregovori, ali je sigurno da će uprava i navijači Vojvodine biti zadovoljni ovakvim ishodom.

Kao što je rekao trener Lalatović, najveće pojačanje i oslonac tima je za njega upravo Mirko Ivanić, što možete pročitati u intervjuu sa novim trenerom crveno-belih na portalu 021.rs.
Podsetimo, Partizan je u letnjem prelaznom roku bio zainteresovan za usluge ovog fudbalera. Prvobitno su nudili 900.000, a zatim i 1,5 miliona evra, što je Vojvodina glatko odbila. Kako je rekao direktor kluba Aleksandar Dunđerski, Ivanić je nosilac igre Vojvodine i sa njim su mnogo jači i samim tim konkurentniji za visok plasman na tabeli.

Ivanić je karijeru započeo u školi fudbala “Ilija Pantelić”, zatim je igrao u Proleteru odakle je došao u Vojvodinu gde se i afirmisao.
Već u subotu možemo očekivati povratak ovog fudbalera u startnih jedanaest u utakmici protiv ivanjičkog Javora.

Autor: 021.rs
Foto: Jelena Grlić