Početna Sport Mlada fudblaska reprezentacija počela sa pripremama u Veterniku

Mlada fudblaska reprezentacija počela sa pripremama u Veterniku

0

mladi,-orlici,-fudbal-jpg_660x330

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije do Evropskog prvenstva u Češkoj odigraće dva kontrolna meča, sa vršnjacima iz Švedske i Italije.
Selektor Mladen Dodić, na terenima Fudbalskog centra u Veterniku, prozvao je igrače na koje računa u iskušenjima koja slede.
Mlada reprezentacija će se 27. marta od 18.15 u Novom Sadu sastati sa Švedskom, dok će tri dana kasnije gostovati u Beneventu Italiji.
Mlada reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u Češkoj, koje će se održati od 17. do 30. juna, igrati u Grupi A sa selkcijama Nemačke, Češke i Danske.

Na spisku su Mladena Dodića su:

Golmani: Marko Dmitrović (Čarlton), Nikola Perić (Jagodina) i Nemanja Stevanović (Čukarički)

Odbrana: Marko Petković, Darko Lazić (Crvena zvezda), Nemanja Petrović, Lazar Ćirković (Partizan), Aleksandar Filipović (Jagodina), Uroš Spajić (Tuluz), Bojan Nastić (Vojvodina) i Aleksandar Pantić (Kordoba).

Vezni red: Goran Čaušić (Eskišehir), Nemanja Radoja (Selta), Darko Brašanac (Partizan), Srđan Mijailović (Kajzerispor), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Miloš Jojić (Borusija Dortmund) i Mirko Ivanić (Vojvodina).

Napad: Slavoljub Srnić (Čukarički), Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Pešić (Tuluz), Aleksandar Čavrić (Genk), Luka Milunović (Platanijas).

Autor: RTV
Foto: fss.rs