Početna Sport Na Lalatovićevoj listi želja Maksimović, Kovačević, Ivanović, Šatara

Na Lalatovićevoj listi želja Maksimović, Kovačević, Ivanović, Šatara

0

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović dostavio je upravnom odboru spisak igrača koje bi želeo da vidi u svom timu pre početka sezone.

Prema pisanju Dnevnika, na spisku se nalazi Somborac Novica Maksimović, dosadašnji igrač grčkog Panionisa. Ovaj tridesetdvogodišnji defanzivni vezista već je nosio dres Vojvodine od 2015. do 2017. godine.

Na spisku Lalatovića navodno se nalazi i Vladimir Kovačević, Vošino dete koje nastupa za belgijski Kortrijk. U prošloj sezoni dvadesetsedmogodišnji Kovačević je u belgijskom šampionatu upisao samo pet nastupa za tim iz Flandrije.

Na meti crveno-belih nalazi se i Đorđe Ivanović iz Partizana. Dvadesetpetogodišnje levo krilo je u prošloj sezoni upisalo 21 nastup za crno-bele, a osam puta je tresao mrežu protivnika.

Kao želja Lalatovića pominje se i Miloš Šatara, kapiten Mladosti iz Lučana. Dvadesetpetogodišnji defanzivac stasao je u gradiškoj Kozari, a u Mladost je došao 2015. godine.

Dok ne bude rešeno pitanje sportskog direktora, za transfere u Voši zaduženi su Nenad Lalatović i generalni direktor Dušan Bajatović. Klub će morati brzo da reaguje zato što je početak prvenstva planiran za 1. avgust.

U međuvremenu, u Voši se s odlaskom predsednika Vojislava Gajića dešavaju nove turbulencije. Predsedničku funkciju do naredne sednice Skupštine kluba preuzeo je Dragoljub Samardžić, koji je najavio da će Upravni odbor održati sastanak u petak i da bi tada moglo da se razgovara o novom sportskom direktoru.

Za poziciju sportskog direktora figurira, barem po pisanju medija, Marko Jovanović, trenutno angažovan u Radničkom iz Niša, a koji je već sarađivao sa Lalatovićem.

Izvor: 021, Dnevnik
Foto: Pixabay