Početna Sport Najveći fitnes spektakl “Les Mills Live” 01. aprila u Novom Sadu

Najveći fitnes spektakl “Les Mills Live” 01. aprila u Novom Sadu

0

Les Mills Live je najveći svetski fitnes festival, odnosno najveći fitnes spektakl koji se održava ove godine. Okupiće na hiljade ljubitelja fitnesa koji će uz najpopularnije muzičke hitove i Les Mills treninge, koje obožavaju, pokrenuti lavinu energije širom sveta.

Velika bina, svetla reflektora, moćno ozvučenje, muzika koja pokreće telo, instruktori koji motivišu i Les Mills treninzi učiniće ovaj događaj nezaboravnim.

Kao deo globalne Les Mills zajednice, Srbija je jedna od retkih koja je zaslužila tu čast da bude među 16 zemalja koje će ugostiti ovaj događaj. Važno je napomenuti da Les Mills zajednicu čini preko 18 hiljada fitnes klubova i preko 120 hiljada instruktora u 100 svetskih zemalja, a Novi Sad je grad koji će se naći rame uz rame sa gradovima kao što su London, Pariz, Toronto, Amsterdam, Tokio, Šangaj…

Les Mills Live Serbia zakazan je za 1. april u Velikoj dvorani novosadskog sportskog centra Spens.

BESPLATNO UČEŠĆE UZ ONLINE PRIJAVU

Kako biste ostvarili pravo na besplatno učešće biće potrebno da se registrujete ONLINE putem ovog LINKA. Online prijave su moguće od 7. do 28. marta. Za sve one koji se ne registruju online prisustvo na Les Mills Liveu će se naplaćivati 2.000 dinara.

POKAŽI NAM TVOJU “JA IDEM NA LIVE” FOTKU

Oni koji žele da učestvuju na ovom spektakularnom događaju mogu da osvoje vredne nagrade ukoliko tokom marta meseca pošalju fotografiju na kojoj se vidi kako se spremaju za Les Mills Live Serbia.

Potrebno je da svoju sliku postavite na Facebook event, sa heštegovima #jaidemnalive #lesmillsliveserbia #drugacijifitnes, a onda na scenu stupa iFIT Community tim koji će najkreativniju fografiju nagraditi vaučerom od 10.000 dinara za kupovinu Reebok i Reebok Les Mills opreme na iFIT web shopu.

Satnica treninga koji će biti prezentovani na Les Mills Live Serbia, 1. aprila 2017.

13:30 Svečano otvaranje Les Mills Live Serbia 2017
14:00 Body Attack
15:15 Body Balance
16:30 GRIT
17:15 Body Jam
18:30 Body Combat

Za više informacija posetite sajt.