Početna Sport Navijači FKV kritikuju upravu kluba

Navijači FKV kritikuju upravu kluba

0

Predstavnici navijača “Vojvodine” u Skupštini tog fudbaskog kluba iz Novog Sada, saopštili su da su nezadovoljni radom i rezultatima klupskog rukovodstva koje su okarakterisali kao “najneuspešniju upravu FK Vojvodina od 2005. godine”.

Žale se da su trenerima kluba u proteklom periodu dodeljene “ogromne plate”, iako su kod prethodnih uprava radili za pet puta manje para. Teren stadiona “Karađorđe” u Novom Sadu u najlošijem je stanju.

Nije ispunnjeno obećanje “da će klub afirmisati i pružiti šansu deci iz sopstvene omladinske škole”

Oni su nezadovoljstvo izrazili povodom godinu dana rada Upravnog odbora čiji je član i Dušan Bajatović.

Kako predstavnici navijača navode, prilikom preuzimanja kluba, aktuelno rukovodstvo obećalo je “stabilnost i finansijsku konsolidaciju”.

– Zapravo su doveli 16 igrača za koje navode da “ne zaslužuju da nose dres kluba kao što je Vojvodina”. – Naveli su navijači

Pored toga što su igrači koje je ova uprava dovela preplaćeni, aktuelno rukovodstvo nanosi dodatne troškove klubu plaćajući obeštećenje za te igrače, kao i plaćajući razne komisije, menadžere – piše u saopštenju.

Zbog svega navedenog, oni apeluju na sve navijače Vojvodine, i one kojima je ‘stara dama’ u srcu, da ne dozvole da se nastavi urušavanje kluba, koji postoji već pune 104 godine.

Zapitali su se i da li Dušan Bajatović, koji je i generalni direktor Srbijagasa, vodi FK Vojvodina u stečaj.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay