Početna Sport Nekoliko odbojkaša Vojvodine zaraženo koronom, odloženi mečevi Novosađana

Nekoliko odbojkaša Vojvodine zaraženo koronom, odloženi mečevi Novosađana

Odbojkaški klub Vojvodina saopštio je da odlaže mečeve planirane za ovu sedmicu, jer je nekoliko igrača kluba zaraženo koronavirusom.

“Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost da se u svakoj situaciji, posebno u ovoj, postavimo odgovorno prema drugima i sebi, ali i da budemo primer ostalima. Upravo zbog toga, iako su igrači dobro, uradili smo testove za ceo tim, stručni štab i menadžment.”

“Nažalost, rezultati su pokazali određeni broj pozitivnih na koronavirus, te je zbog toga najdgovornije da odgodimo mečeve planirane za ovu sedmicu, prvi meč četvrtfinala Kupa i meč devetog kola Superlige”, navodi se u saopštenju OK Vojvodine.

U Voši navode da je svima od velikog značaja da sport živi i dodaju da bi to bilo tako da je važno da zdravlje i bezbednost svih učesnika takmičenja stave na prvo mesto.

“Uz razumevanje i maksimalno angažovanje tri odgođene utakmice ćemo nadoknaditi i, nadamo se, uskoro se ponovo radovati novim pobedama,” zaključuje se u saopštenju kluba.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay