Početna Sport Nekoliko odbojkaša Vojvodine zaraženo koronom, odloženi mečevi Novosađana

Nekoliko odbojkaša Vojvodine zaraženo koronom, odloženi mečevi Novosađana

0

Odbojkaški klub Vojvodina saopštio je da odlaže mečeve planirane za ovu sedmicu, jer je nekoliko igrača kluba zaraženo koronavirusom.

“Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost da se u svakoj situaciji, posebno u ovoj, postavimo odgovorno prema drugima i sebi, ali i da budemo primer ostalima. Upravo zbog toga, iako su igrači dobro, uradili smo testove za ceo tim, stručni štab i menadžment.”

“Nažalost, rezultati su pokazali određeni broj pozitivnih na koronavirus, te je zbog toga najdgovornije da odgodimo mečeve planirane za ovu sedmicu, prvi meč četvrtfinala Kupa i meč devetog kola Superlige”, navodi se u saopštenju OK Vojvodine.

U Voši navode da je svima od velikog značaja da sport živi i dodaju da bi to bilo tako da je važno da zdravlje i bezbednost svih učesnika takmičenja stave na prvo mesto.

“Uz razumevanje i maksimalno angažovanje tri odgođene utakmice ćemo nadoknaditi i, nadamo se, uskoro se ponovo radovati novim pobedama,” zaključuje se u saopštenju kluba.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay