Početna Sport Nemački klub “Braunšvajg” zainteresovan za kapitena Vojvodine

Nemački klub “Braunšvajg” zainteresovan za kapitena Vojvodine

0

meleg

Kapiten Vojvodine Dejan Meleg trenutno pregovara sa zainteresovanim klubovima oko transfera, a najveće šanse su da ode u nemački Braunšvajg, trenutnog lidera nemačke druge lige.

Meleg nije otputovao na pripreme crveno-belih u Budvu, a glavni razlog je ponuda da karijeru nastavi u inostranstvu.

Ipak, Meleg kaže da ponuda Braunšvajga još nije došla u klub i da u Novom Sadu do daljnjeg ostaje da trenira. S druge strane, Dragoslav Vuković, prvi čovek Vojvodine, priča potpuno suprotno.

– Čekamo njegovog menadžera da narednih dana dođe u Novi Sad i potvrdi transfer. Klub je zadovoljan ponudom koju je dobio za kapitena, ali je konačna odluka, naravno, na samom Dejanu – rekao je Vuković.

Kapiten “stare dame” je u prethodnoj polusezoni u 27 nastupa u svim takmičenjima postigao 9 golova, uz pet asistencija. Meleg je ponikao u Vojvodini, za koju je debitovao u sezoni 2011/12 i odigrao sedam utakmica u prvom timu, da bi se godinu dana kasnije preselio u Ajaks iz Amsterdama gde je igrao za mladi tim ovog holandskog kluba. Bio je jedno vreme i na pozajmici u Kamburu, a u Novi Sad se vratio pre tačno godinu dana.

Inače, Vojvodinu su do sada napustili Dušan Mićić, Nikola Ašćerić i Novica Maksimović, a klub više ne računa na Miloša Trifunovića, Nikolu Aksentijevića i Nenada Gavrića.

Autor: Dnevnik/Mondo/Žurnal/021
Foto: 021