Početna Sport Nenad Lalatović još nije produžio ugovor sa “Vojvodinom”

Nenad Lalatović još nije produžio ugovor sa “Vojvodinom”

0

Nenad-Lalatović3

Bilo je najavljeno da će mladi stručnjak u ponedeljak razgovarati sa Upravom i dogovoriti se oko novog ugovora, ali se to još nije desilo. Međutim, i dalje je vrlo verovatno da će i u narednoj sezoni voditi Vojvodinu. Do polaska na drugi deo priprema u Sloveniju, Vojvodini je ostalo još tri dana rada.

Fudbaleri novosadskog tima počeli su pripreme u ponedeljak u Sportskom centru “Vujadin Boškov” u Veterniku i to sa već dobro promenjenim timom. Klub je napustilo nekoliko prvotimaca (Rosić, Pavkovć, Sekulić…), ali i rezervista, dok je za sada promovisano jedno pojačanje (Kovačević) uz poziv za nekoliko momaka iz omladinske škole. Ipak, situacija je još nejasna oko trenera.

Na prvom treningu pred novu sezonu Nenad Lalatović je kazao da mu ugovor ističe krajem meseca, a da je ostalo još samo da u ponedeljak (6. jun) sedne sa Upravom kluba, razgovara o ciljevima u narednoj sezoni, pa da onda – očekuje i on – potpiše novi ugovor. To se, međutim, još nije desilo.

U prethodnih nekoliko dana rumunski mediji su ga dovodili u vezu sa “Univerzitateom” iz Krajove, ali uprkos tome što mu ugovor uskoro ističe najverovatnije je da će sezonu nastaviti u klubu u kojem je i završio prethodnu.

Ono što je za sada stopiralo ostanak Nenada Lalatovića je to što je predsednik kluba Zoran Šćepanović trenutno odsutan, pa se čeka njegov povratak kako bi saradnja sa trenerom bila produžena.

Lalatović je pre “Vojvodine” vodio još i “Borac”, “Crvenu zvezdu”, “Napredak”, “Voždovac”, “Proleter” i “Srem”.

Izvor: Mondo.rs
Foto: fkvojvodina.rs