Početna Sport Nenad Lalatović: Oprezno do prve prolećne pobede

Nenad Lalatović: Oprezno do prve prolećne pobede

0

Nenad Lalatovic

Tener “Vojvodine” Nenad Lalatović rekao je danas da će njegovi fudbaleri morati da budu veoma oprezni protiv Borca i da veruje da će zabeležiti prvu pobedu u prolećnom delu sezone.

Moramo biti vrlo oprezni, pošto oni u svom sastavu imaju pojedince koji svaku grešku protivnika umeju da kazne. Posle rezultata koje smo ostvarili ovog proleća, imamo imperativ i pobeda mora da dođe, za šta ćemo dati sve od sebe. Verujemo u sebe i nadam se da nećemo praviti greške kao na prethodnim mečevima, odnosno da ćemo doći do prve pobede u ovoj polusezoni – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

“Vojvodina” će u petak dočekati “Borac” u 26. kolu Super lige Srbije.

Lalatović je naveo da “Vojvodinu” čeka teška utakmica jer je “Borac” ekipa koja igra dobro i kod kuće i u gostima, a ima i veoma dobar kontranapad.

On je vodio “Borac” na početku ove sezone, a kako je rekao, tim iz Čačka potpuno nov, značajno promenjen u međuvremenu, pošto su u tom klubu ostali samo Aleksandar Tanasin, Srđan Vujaklija i Darko Zorić.

U prolećnom delu imaju dva remija i pobedu, što pokazuje da su opet sastavili dobru ekipu. S pravom su drugi i mislim da su za sve najprijatnije iznenađenje ove sezone – kazao je trener novosadskog kluba.

Lalatović će protiv Borca imati sve igrače na raspolaganju.

Imam slatke muke jer na svakoj poziciji konkurišu po dvojica igrača. Naravno da imam dilemu za određena mesta u timu, ali nadam se da ću na teren izvesti pravi sastav, koji će protiv kvalitetnog rivala kao što je Borac uspeti da izbori pobedu – dodao je Lalatović.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Izvor: Beta
Foto: Jelena Grlić / FK Vojvodina / Facebook