Početna Sport Nenad Lalatović verovatno ostaje trener “Vojvodine”

Nenad Lalatović verovatno ostaje trener “Vojvodine”

0

lalatovic_660x330

Današnji dan je važan za FK “Vojvodinu” s obzirom na to da će za sto sesti trener Nenad Lalatović i najuže klupsko rukovodstvo i razgovarati o daljoj saradnji. Ako se dve strane usaglase, što je realan ishod, uslediće i ostale važne teme, s obzirom da treba da se definišu ciljevi u narednoj sezoni i razmotre mogućnosti u prelaznom roku.

Očekujem da ćemo se dogovoriti oko nastavka saradnje. Na rukovodstvu kluba je da kaže kakve su njihove želje i šta očekuju od mene, a ja da vidim sa kakvim igračkim kadrom ću raspolagati i da li mogu ta očekivanja da ispunim – rekao je Nenad Lalatović.

S obzirom na to da je nastavak saradnje sa mladim stručnjakom izvesna, sigurno je da će “Vojvodina”, bez obzira na epilog predstojećeg prelaznog roka, probati da što duže o(p)stane na evropskoj sceni, te da će stremiti ka vrhu tabele domaćeg prvenstva i trofeju Kupa Srbije u narednoj sezoni.

Novca za ekstra pojačanja nema, ali dolazaka će svakako biti, pre svega igrača na pozicijama štopera i levog beka, a kako je Lalatović najavio, dobro došla bi pojačanja u svim linijama tima, kako bi konkurencija bila veća.

Podsećanja radi, proteklih dana tabor Novosađana su napustili štoperi Pankov (ruski “Ural”) i Rosić (očekuje se njegov transfer u portugalsku “Bragu”), ugovor je istekao Sekuliću (potpisao za “Debrecin”), te Nastiću i Žakuli.

Klub je sporazumno raskinuo ugovor sa Milanom Pavkovim, a probaće da na isti način okonča saradnju sa trojicom igrača na koje se ne računa, a to su Stepanov, Milinković i Džon Meri. Ugovore su potpisali mladi špic Strahinja Krstevski, te povratnici – iz “Spartaka” štoper Vladimir Kovačević, a iz niškićke “Sutjeske” centarfor Šaleta Kordić.

Izvor: Dnevnik
Foto: fkvojvodina.rs