Početna Sport Novi dvoboj Voše i Meškova danas na Slanoj Bari

Novi dvoboj Voše i Meškova danas na Slanoj Bari

0

zoran

Šampioni Srbije i Belorusije, samo dva dana nakon susreta u Ligi šampiona koji je pripao Meškovu, ponovo će se sastati u Novom Sadu, ali u SC “Slana Bara” (ponedeljak, 19:30). Ulaz je slobodan.

Svaki navijač nam je dragocen. Ostaje žal što ih je malo bilo na Ligi šampiona. Zaista dajemo sve od sebe protiv vrhunskih ekipa. Možemo još koju pobedu da ostvarimo. Razmišljamo pozitivno. Trener od nas traži da uvek idemo na pobedu i da ostavimo srce na terenu. Očekujemo novu borbu. Imamo šanse. Ovo su utakmice koje će nam doneti na individualnom i timskom napretku – rekao je kapiten Zoran Nikolić.

Pozivamo sve istinske ljubitelje RK Vojvodine i rukometa uopšte da na delu još jednom vide učesnike Lige šampiona. Zagarantovana je rovovska borba. Potpuna je privilegija koju Vojvodina ima igranjem protiv ovakvih evropskih velikana koji imaju i po 10 puta veće budžete. Privilegija koja će svoje benefite doneti onda kada bude bilo najpotrebnije – u borbi za domaće trofeje, obaranju novih rekorda i kolekciji novih pehara.