Početna Sport Novi poraz “Vojvodine” u Superligi

Novi poraz “Vojvodine” u Superligi

0

Fudbaleri “Vojvodine” poraženi su na domaćem terenu od “Radničkog” sa 1:0, u 23. kolu Superlige Srbije.

Malobrojna publika na “Karađorđu” imala je priliku da gleda, sada već poput uspostavljenog standarda, bezidejnu igru “Vojvodine”. Ni igrači drugoplasiranog tima na temu nisu pružili svoju najbolju partiju, pa publika ne može da se pohvali da je prisustvovala “prazniku fudbala”.

U prvom poluvremenu igralo se između šesnaesteraca dve ekipe, bez konkretnih prilika ni na jednoj, ni na drugoj strani.

Nakon samo dva minuta igre u drugom delu meča, lopta je zatresla mrežu Novosađana. Oštrim pasom u peterac “Voše” Kojašević je pronašao Pankova, koji se dobro snašao i prosledio loptu u mrežu.

Nakon pogotka Nišlija, zaigralo se ponovo sličnim ritmom kao i u prvom poluvremenu. Pri kraju meča “Vojvodina” je prenela loptu na polovinu rivala, pritiskala ga, ali, po svemu sudeći, stručni štab u prelaznom roku nije uspeo da reši jedan od glavnih problema tima – završnicu u napadu.

Najbliži protivničkom golu crveno-beli su bili u finišu utakmicu, kada je Saničanin šutirao sa desetak metara, ali je lopta otišla pored stative.

Kako je rezultat do kraja ostao nepromenjen, “Vojvodina” je upisala svoj deveti poraz u šampionatu i nalazi se na devetom mestu na tabeli. Ono što ide na ruku “staroj dami” je to što njeni rivali u zoni plej-ofa, “Proleter” i “Radnik”, koji imaju samo bod više od nje, igraju utakmice protiv “Partizana” i “Crvene zvezde”, pa su male šanse da će napraviti veću bodovnu razliku u odnosu na “Vojvodinu”.

Narednu utakmicu “Voša” igra protiv Voždovca, 2. marta.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić