Novi Sad domaćin basketaškog spektakla

0

3x3 Novi Sad StreetballBasketaška groznica drmaće Novi Sad 20. avgusta – tada će najbolja ekipa sveta održati spektakl za sugrađane, u okviru turnira 3×3 Novi Sad Streetball.

Nakon velikih ovosezonskih putešestvija od Amsterdama do Moskve i Tokija, momci iz Novi Sad Al Wahda, Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović sa najvećim zadovoljstvom otvoriće za sve basketaše terene Štranda, a interesovanje za muzičko-sportski spektakl je veliko.

Turnir 3×3 Novi Sad Streetball, koji je prošle godine održan pod imenom ZERO21 Novi Sad, donosi svu uzbudljivost, dramatičnost i atraktivnost basketa 3×3 na jednu od najpopularnijih gradskih lokacija, i to u trenutku kada basket 3×3 doživljava revoluciju i kada je ekipa iz Novog Sada najbolja na svetu.

“Broj 1” Dušan Domović Bulut odlučio je da globalnu streetball groznicu još jednom prenese u rodni grad, a odabir najboljih streetball ekipa iz Srbije i regiona garantuju fantastične okršaje pod košem.

Publika će imati priliku da uživo vidi deo repertoara najatraktivnijih poteza u sve popularnijem sportu, a pored vrhunskog uličnog basketa, spektakularnoj atmosferi doprineće i nastupi naših najboljih hip-hopera i plesnih ekipa. To 3×3 Novi Sad Streetball čini jedinstvenim događajem koji promoviše uličnu subkulturu, iz koje je basket i potekao slaveći bunt i upornost, kroz zdrav i aktivan način života.

Autor: NsHronika