Početna Sport Novi Sad Liman obezbedio učešće u prvoj futsal ligi Srbije!

Novi Sad Liman obezbedio učešće u prvoj futsal ligi Srbije!

0

Turbulentna sezona sa mnogo povreda, uspona i padova ojačala je ekipu “Novi Sad Liman” koja je timskim duhom, istrajnošću i velikim radom uspela da se plasira u jači rang takmičenja za sledeću sezonu.

Prva utakmica odigrana je na Banjici pred oko sedamdesetak gledalaca. Sigurna i zaslužena pobeda ekipe Novog Sada nije dolazila u pitanje nijednog momenta, te je krajnji rezultat prvog meča bio 5:2 u korist gostiju. Juče je u 20 časova u Maloj sali Spensa počeo i drugi meč baraža koji su Novosađani dominantno rešili sa čak devet postignutih golova. Već nakon prvog poluvremena domaćin je imao prednost od 3:1, da bi se u drugom delu igre još više ”raspucao” i sa novih šest golova stavio tačku na utakmicu i plasman u Prvu futsal ligu Srbije!

Po dva gola na utakmici postigli su Alekić Ninoslav i Tomčić Čedomir, dok su se u strelce još upisali Tomić Aleksandar, Jetvić Nemanja, Papović Boško, Ilić Vladan i Kostić Aleksandar.

Nakon pobede i plasmana u prvu ligu usledilo je slavlje koje je trajalo do jutra:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KMF Novi Sad (@kmfnovisad)

Svakako detalj vredan pažnje jeste da je bila rekordna poseta na utakmici odigranoj u maloj sali Spensa. Nakon teške i turbulentne sezone direktan plasman im je bio pobegao za ”dlaku”, ali su svoj kvalitet pokazali kroz baraž i sa dve ubedljive pobede plasirali u najjači rang takmičenja. Sada im sleduje zasluženi odmor i pauza, a već od naredne sezone imaćemo prilku da pratimo prvoligaša u Novom Sadu!

Za KMF Novi Sad nastupali su : Radmanović, Popović, Savković, Papović, Aleksić, Latinović, Tomčić, Ilić, Pajić, Celin, Jevtić, Kostić, Klaić i Tomić.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Instagram / kmfnovisad