Početna Sport Novopazarci srušili Vojvodinu na Spensu

Novopazarci srušili Vojvodinu na Spensu

0

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Novog Pazara rezultatom 96:72, u 14. kolu Košarkaške lige Srbije.

Novosađane je do poraza doveo potpuni pad igre u drugom poluvremenu. Da meč neće biti lak za domaćina na Spensu, pokazalo se već u prvoj četvrtini, Vojvodina je imala blagu prednost, ali su Novopazarci uspeli da se povrate i izjednače na 25:25.

U drugoj četvrtini viđena je bolja igra Vojvodine, kada su imali prednost od devet koševa. Ipak, gosti su smanjili prednost, ali je Voša mogla zadovoljna da ode na pauzu, sa šest koševa razlike, pri rezultatu 51:45.

Iako je ove sezone neretko bio slučaj da košarkaši Vojvodine podignu igru u drugom poluvremenu, to večeras na Spensu nije bio slučaj. Gledala je publika u Novom Sadu neku potpuno drugačiju utakmicu.

Izabranici Filipa Soceka potpuno su stali, napravljeno je dosta grešaka, što su gosti iskoristili. Treću četvrtinu dobili su sa 22:12.

U poslednjoj četvrtini bili su još ubedljiviji i potpuno potopili Novosađane. Dobijajući poslednju četvrtinu sa 29:9, Novi Pazar postavlja konačan rezultat na 96:72.

Najefikasniji na parketu u redovima Vojvodine bili su Dželetović sa 20, te Stojanović i Majstorović sa po 12 koševa. Odličnu igru u timu Novog Pazara pružio je Nikola Vujović, koji je postigao 36 koševa.

Posle osmog poraza u sezoni Vojvodina je osma na tabeli KLS. U narednom kolu, 30. decembra, Voša gostuje Vršcu.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay