Početna Sport Novosađani danas dočekuju ekipu Inđije!

Novosađani danas dočekuju ekipu Inđije!

0

Odbojka

U Novom Sadu, danas u 18.30 časova, odbojkaši Vojvodine NS seme dočekaće Inđiju u 15. kolu Viner štediše superlige. U maloj sali Spensa ovo će biti poslednja provera za Novosađane pred finalni turnir Kupa koji se igra baš na njihovom terenu.
Odavno nismo imali sedam dana pauze, tako da smo to iskoristili na pravi način i pojačali rad. Zadovoljan sam kako smo odigrali u prethodna dva kola, posebno što su šansu dobila tri mlađa igrača. Oni su opravdali poverenje i to je izuzetno značajno za nas. Luburić je počeo da trenira, biće u sastavu za meč protiv Inđije i mislim da će spremno dočekati Kup. Očekujem tešku utakmicu, baš zato što smo pojačali rad, pa smo malo teški. Inđijci su dobri, iskusni, u nezavidnoj su situaciji i sigurno je da im je svaki bod važan. Bavimo se samo dobom i nadam se da ćemo odigrati ozbiljno od prvog do poslednjeg poena“, istakao je trener Strahinja Kozić.

Primač Milan Katić istakao je da ekipa Novosađana mora da odigrati ovu utakmicu odgovorno i koncentrisano:

Ekipa Inđije će sigurno tražiti ovde bodove, napašće od prvog poena i zato moramo da odigramo maksimalno odgovorno i koncentrisano. Iskreno, sve osim pobede za nas će biti neuspeh“, poručio je Katić.

Autor: NsHronika.rs