Početna Sport Novosađanke na korak od treće runde Kupa Evrope

Novosađanke na korak od treće runde Kupa Evrope

0

Stonoteniserke “Novog Sada” furiozno su pregrmele prvi dan drugog kola Kupa Evrope pošto su savladale grčki “Sarises” i bugarski “Antverten” sa po 3:0, sa samo jednim izgubljenim setom.

Danas od 10 časova na putu do trećeg kola ovog evropskog klubskog takmičenja ostala im je još jedna prepreka – “Arteal” iz španskog grada Kompostela.

Španjolke sa dve bivše rumunske reprezentativke i jednom domaćom, su takođe bile neumoljive protiv istih tih rivala. Tako da će u nedelju u stonoteniskoj sali Spensa u međusobnom duelu Novosađanki i dama iz Španije pasti odluka koja će od ove dve ekipe nastaviti takmičenje na evropskoj sceni.

Iako je tek početak sezone Novosađanke su pokazale zavidan nivo fizičke pripremljenosti, koncentracije u presudnim momentima, pa nisu dozvoljavale protivnicima da ih ozbiljnije ugroze.

Treba istaći da je stonoteniska sala Spensa bila popunjena gotovo do poslednjeg mesta jer su se očigledno ljubitelji ovoga sporta zaželeli stonog tenisa pošto je ova sezona počela nešto kasnije.

Izvor: Dnevnik
Foto: stknovisad.org.rs