Početna Sport Novosadska liga: Neizvesna završnica prvenstva

Novosadska liga: Neizvesna završnica prvenstva

Završnica Novosadske lige biće neizvesna, pogotovo ako sa dobrim partijama nastave timovi iz vrha tabele Mladost i TSK.

Ova dva tima susrešće se u poslednjem kolu lokalne lige, a jedan kiks Mladosti sa Satelita, uliće veliku nadu Temerincima da mogu da postanu gradski šampioni. Mladost beži TSK-u za samo tri boda, a nijedan ni drugi tim neće imati lake protivnike u narednih pet utakmica.

Vikend za nama nije doneo velika iznenađenja. Trideset golova postignuto je na sedam utakmica, a prosek su pokvarili jedino Sirig i Novi Sad, na čijem međusobnom duelu nije bilo golova.

Lopta je najviše puta u mreži završila na meču Mladosti i pretposlednjeg tima na tabeli Omladinca. Pomalo neočekivano, momci iz Stepanovića uspeli su da Mladosti “učičkaju” četiri komada na Satelitu. Ipak, domaćin je bio sigurniji, pa su uzeli nova tri boda pobedivši sa 5:4.

Miletić je tim koji zavređuje posebnu pažnju, ali ne zbog hvale vredne igre. Sa novim porazom od 5:0 u utakmici protiv Šajkaša, Mošorinci su primili ukupno 91 gol na 23 meča, čime se svrstavaju među timove sa najlošijom odbranom u zemlji. Potpuno su izgledne šanse da u narednih šest utakmica Miletić pređe brojku od 100 primljenih golova. Ako je za utehu, ima još gorih. Na primer, FK Makce koji se takmiči u Braničevskoj okružnoj ligi, a čija se mreža na 25 utakmica tresla neverovatnih 175 puta.

Tresle su se mreže i na Salajci, gde je Slavija poražena od Jedinstva sa 4:1. Petrovaradin je dočekao ljute rivale iz Bukovca i savladao ih sa 4:2.

U ostalim utakmicama igrali su još i: TSK – Bačka 3:1, Indeks – ŽSK 2:0, Sirig – Novi Sad 0:0.

Izvor: 021
Foto: Pixabay