Početna Sport Odbojka: “Vojvodina” još jednom sigurna protiv “Partizana”

Odbojka: “Vojvodina” još jednom sigurna protiv “Partizana”

0

normal_27-3

Odbojkaši “Vojvodine NS seme” sjajno su otvorili drugi deo sezone. U desetom kolu Superlige Novosađani su u Beogradu savladali ekipu “Partizana” maksimalnim rezultatom, po setovima 25:23, 25:22, 25:23.

No, nije ovaj meč bio nezanimljiv kako to rezultat govori. Domaćin je igrao hrabro, zapretio u nekoliko navrata, a najveću šansu imao je u prvom setu, u kojem je većim delom i vodio. U redovima “crveno-belih” bilo je vidno da ima još dosta rezerve u igri, da to nije njihov maksimum, ali su baš kada je trebalo pokazali snagu i sigurnost, te završavali setove u svoju korist.

Meč su bolje otvorili Beograđani, vodili su 8:6, pa 16:13, da bi ekipa Vojvodine u samom finišu smanjila greške, bolje reagovala, preokrenula i povela 1:0.

U nastavku su puleni trenera Strahinje Kozića gotovo sve vreme diktirali ritam, imali opipljivu prednost i uspeli da odole pokušajima rivala.

“Partizan” je još jednom zapretio u drugom delu trećeg seta, kada je imao i 16:14, ali ni to nije bilo dovoljno protiv sigurnih Novosađana.

Bez sumnje, centralna figura meča bio je korektor “Vojvodine NS seme” Aleksandar Minić, koji je nanizao 19 poena.

Izvor: okvojvodina.org
Foto: okvojvodina.org