Početna Sport Odbojka: “Vojvodina” ponovo na vrhu

Odbojka: “Vojvodina” ponovo na vrhu

0

15055868_10154134449258226_8811232628740448090_n

Pred oko 400 gledalaca odbojkaši “Vojvodine NS seme” sinoć su u šestom kolu Superlige, u Velikoj sali Spensa, pobedili ekipu “Ribnice” iz Kraljeva 3:1 (25:19, 21:25, 25:15, 25:22) i time se vratili na prvo mesto na tabeli.

Igrač Kraljevčana Slobodan Milovanović posle utakmice čestitao je domaćinima, jer su igrali požrtvovano i priznao je da nisu imali rešenje za igru crveno-belih. Kazao je da njegov tim nije nastupao ni blizu kao u prethodnim kolima.

Odbojkaš “Vojvodine” David Mehić rekao je da je njemu i njegovim saigračima fizički bilo teško odigrati tri meča za šesta dana.

– Ipak smo zadovoljni, od tri utakmice dve smo pobedili. Ponovo smo prvi na tabeli i zbog toga mi je drago. Osećamo svi olakšanje i ućićemo spremniji u naredni susret u Kragujevcu – izjavio je Mehić.

Trener “Ribnice” Boško Mačužić istakao je da je “Vojvodina” zasluženo pobedila.

– Čestitke pobednicima. Utakmica je bila najavljena kao derbi kola, ali “Ribnica” nije bila na visini zadatka. Od igrača jedino je Okošanović bio raspoložen, ali je falio učinak ostalih. “Vojvodina” je igrala bolje i sigurnije.

Šef stručnog štaba Novosađana Nedžad Osmankač izjavio je da je najbitnije da su njegovi odbojkaši pokazali čvrst karakter.

– Naši mladi igrači su danas pokazali zrelost, jer su izdržali u ključnim momentima igre, a to je važno za njihov dalji razvoj. Osvojili smo tri značajna boda ovom pobedom. Očekujem mnogo preokreta do kraja ove zanimljive Superlige – rekao je Osmankač.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Odbojkaški klub Vojvodina/Facebook