Početna Sport Odbojkaši Vojvodine danas protiv Crvene zvezde u četvrtom meču polufinala plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine danas protiv Crvene zvezde u četvrtom meču polufinala plej-ofa

0
OK Vojvodina

Odbojkaši Vojvodine odigraće danas četvrti meč polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Novosađani su u prošlom meču u Beogradu uzvratili brejk i poveli sa 2:1 u polufinalnoj seriji. Pred početak polufinalnih mečeva u Vojvodini su već govorili o finalu sa Novim Pazarom, a sada imaju prvu meč loptu koja može da ih odvede u završnicu šampionata.

U stručnom štabu novosadskog tima navode da ih očekuje težak meč, te da će domaćin ovog puta baciti sve karte na sto kako bi došao do pobede. Na oprez apeluje i trener Nedžad Osmankač, te očekuje još bolju igru svojih izabranika.

Biće to žestoka borba. Mi smo kao ekipa pokazali karakter i to me raduje. Drago mi je što smo igrali sa više igrača, jer to može da bude važno u dugoj plej-of seriji. Nadam se da ćemo na teren izaći sa još većom željom, borbenošću i koncentracijom. Zvezda će sigurno dati sve od sebe da odgovori, tražiće svoju šansu, ali se zadaci i ciljevi Vojvodine dobro znaju“, kaže Osmankač.

Sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan zadovoljan je odgovorom igrača posle poraza u Novom Sadu. Tada je problem bio što se tim opustio posle ubedljive pobede u prvom meču. Ovog puta, poručuje srednji bloker Radiša Stevanović, opuštanja neće biti.

Verujem da ćemo se postaviti kako treba. Oni će igrati na sve ili ništa, pojačaće servis, napad, jer nemaju šta da izgube. Mi ćemo morati da adekvatno odgovorimo i, nadam se, da stavimo tačku na polufinale“, zaključuje on.

Meč između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u Sportskom centru “Voždovac” sa početkom u 20 časova.

U drugom polufinalnom duelu sastaju se Novi Pazar i Spartak. Novopazarci za sada vode sa 2:0, a treći meč se igra 23. marta u Subotici.

Izvor: 021.rs

Foto: OK Vojvodina