Početna Sport Odbojkaši Vojvodine deklasirali Crvenu zvedu

Odbojkaši Vojvodine deklasirali Crvenu zvedu

0

Odbojkaši Vojvodine ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu, sa 3:0 u setovima, u prvom meču četvrtfinala plej-ofa domaćeg šampionata.

Izabranici Slobodana Boškana do pobede su došli osvajajući setove sa 25:13, 25:15 i 25:16. Ni u jednom momentu aktuelni šampioni nisu dozvolili gostima da im priprete i da dovedu u pitanje uzimanje seta, a kamoli pobede.

Bili su agresivni odbojkaši Vojvodine i prednost koju bi stekli na početku seta samo su uvećavali. Tek u trećem setu došlo je do blagog opuštanja i Zvezda je imala na startu prednost od 4:0. Ipak, šampioni su se brzo vratili u set, preokrenuli rezultat i utakmicu priveli kraju.

Šef stručnog štaba Slobodan Boškan kaže da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala, navodeći da se igrači ispoštovali sve tehničke i taktičke zamisli.

“Činjenica je da je Zvezda bila oslabljena, ali meni je važno kako smo mi naš posao uradili i to će mi biti bitno i ubuduće, da nam fokus bude na naš deo terena, da mi uradimo ono što je do nas. Vidim napredak u nekim stvarima, ali ima tu još prostora, siguran sam da ćemo kao ekipa biti sve bolji kako bude odmicao plej-of. Treba strpljenja, to je proces koji traje”, poručuje Bokšan.

Igrač utakmice Lazar Bajandić dodaje da su igrali zaista dobro.

“Rivalu jesu falila tri igrača, međutim, važno je to kako smo se mi postavili. Očekujem neizvesniji meč u Beogradu, ali verujem da je opet sve do nas”, zaključuje Bajandić.

Izvor: 021
Foto: Pixabay