Početna Sport Odbojkaši Vojvodine planiraju osvajanje titule državnog prvaka

Odbojkaši Vojvodine planiraju osvajanje titule državnog prvaka

0

3437-sportski-direktor-maric-desno-trener-kozic-u-sredini

Odbojkaši kluba Vojvodina NS seme planiraju osvajanje titule državnog prvaka u sledećoj sezoni i radiće dalje na jačanju tima jer ih očekuje nastup u Ligi šampiona, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Sportski direktor kluba Nikola Marić rekao je da ekipa ima veliki potencijal, ali da još nije završen sastav tima i da se dalje radi na jačanju svih pozicija. Nakon uspeha na domaćoj i evropskoj sceni iz tima u strane klubove su otišli Stanković, Katić i Luburić, ali kao pojačanje dovedeni su primač Marko Nikolić i korektor Petar Premović.

Trener Strahinja Kozić istakao je da pripreme počinje sa 19 igrača, među kojima su četiri ili pet kadeta koji će za nekoliko godina biti nosioci ekipe. Narednih mesec dana neće igrati utakmice, radiće samo kondicione pripreme.

Ima puno novih prvotimaca, trebaće vremena i ja molim za strpljenje. Igraćemo najbolje kada bude najpotrebnije“, kazao je Kozić.

Odbojkaši Vojvodine NS seme će prvi deo priprema odraditi u Novom Sadu, gde im predstoje lekarski pregledi i treninzi. Krajem avgusta odlaze u Dobrič u Bugarskoj gde nastavljaju pripreme tokom dve nedelje, a povratak u Srbiju planiran je za 10. septembar.

Autor: mojnovisad.com
Foto: Aleksandar Jovanović