Početna Sport Odbojkaši “Vojvodine” počeli pripreme

Odbojkaši “Vojvodine” počeli pripreme

0

Šampioni Srbije, odbojkaši “Vojvodine NS seme”, počeli su pripreme za novu sezonu. Čelnici kluba igračima su na prvoj prozivci predočili ambiciozne ciljeve koji se pre svega odnose na osvajanje domaćih trofeja i plasman u Ligu šampiona.

Produžetak ugovora sa najboljim igračima i adekvatna pojačanja koja bi odbojkaškom klubu “Vojvodina” mogla da donesu kvalitet više u kvalifikacijama za elitno takmičenje, preduslovi su koje su čelnici šampiona Srbije napravili kako bi spremno dočekali početak priprema za novu sezonu.

Otežavajuća okolnost biće činjenica da će sa reprezentacijom na pripremama za Svetsko prvenstvo biti novi trener Duško Nikolić i kao i igrači Kostić, Simić i Škundrić.

– Program je sačinjen i imam apsolutno poverenje u ljude koji će ovde ostati da će ga ispuniti u celosti. Mi ćemo se priključiti kad nam obaveze u reprezentaciji to dozvole. Verujem da će sve biti u najboljem redu – istakao je trener Novosađana, Duško Nikolić.

Prvi deo priprema odbojkaši “Vojvodine” odradiće u Novom Sadu, a potom ih očekuje odlazak u Vrnjačku banju. Pre početka superlige Srbije, krajem septembra, u planu je učešće na turnirima u Novom Sadu i Brčkom.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay