Početna Sport Odbojkaši Vojvodine sutra dočekuju kraljevačku Ribnicu

Odbojkaši Vojvodine sutra dočekuju kraljevačku Ribnicu

0

odbojka

Posle veoma važnog ubedljivog trijumfa na gostovanju u Novom Pazaru, odbojkaše Vojvodine u domaćem prvenstvu očekuje duel sa kraljevačkom Ribnicom.

Bez obzira na činjenicu da je rival novosadskog sastava u dosadašnjem takmičenju zabeležio svega jednu pobedu, u taboru crveno-belih duel sa Ribnicom dočekuju sa oprezom, kako je reč o tradicionalno neugodnom timu.

Šansu za iznenađenje kraljevačka ekipa tražiće u umoru igrača Vojvodine, koji znaju recept za pobedu u takozvanim unapred dobijenim utakmicama.

Na terenu treba da gradimo autoritet i kroz takve utakmice možemo da podižemo formu, a i naravno kroz ove utakmice pošto je jako zgustnut raspored i ovi igrači koji ne dobijaju puno vremena za igru sigurno će dobiti svoju šansu i nadam se da će na pravi način iskoristiti“, rekao je trener OK “Vojvodina NS seme”, Strahinja Kozić.

Sigurno će oni doći rasterećeni i maksimalno motivisani tako da ćemo morati dati sve od sebe bez obzira što smo favoriti. I kao što je trener rekao sve osim pobede bi bilo iznenađenje“, poručio je prvotimac Vojvodine Boško Bojičić.

Utakmica osmog kola domaćeg prvenstva između Vojvodine, u čijem sastavu neće još uvek biti povređeni Borislav Petrović, i kraljevačke Ribnice igra se u četvrtak u maloj sali Spensa od 18 časova.

Autor: RTV