Početna Sport Odbojkaši Vojvodine trijumfovali pred početak plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine trijumfovali pred početak plej-ofa

0

Odbojkaši Vojvodine savladali su Jedinstvo 3:1 u poslednjem kolu Mini lige, prekinuvši niz od tri uzastopna poraza.

Pobeda protiv tima iz Stare Pazove važan je psihološki trijumf. Utakmica ponovo nije dobro počela za Novosađane, posle početne prednosti, Pazovčani su izjednačili, poveli, a Vojvodina je delovala neorganizovano pred domaćom publikom. Glavni utisak je bio da je igra crveno-belih “mlaka”, i to je bilo sasvim dovoljno da Jedinstvo povede sa 1:0 u setovima.

U drugom setu se nastavila borba, igralo se poen za poen sve do 14:14, a onda je odgovornost preuzeo kapiten Kujundžić. Doneo je svom timu prednost od 18:14 i tu je krenulo dobro za Vojvodinu koja uspeva da izjednači u setovima.

Treći set je doneo nova uzbuđenja za malobrojnu publiku na Spensu. Timovi su igrali izjednačeno i sve to je rezultiralo neizvesnom završnicom iz koje je kao pobednik izašla Vojvodina. Osvojivši treći set sa 26:24, Voša je stekla prednost od 2:1.

U četvrtom setu šampionski tim se konačno oslobodio i prikazao igru koju su imali veći deo sezone u kojoj su bili praktično nedodirljivi. Kada su, konačno, zaigrali svoju igru, uzeli su poslednji set ubedljivo sa 25:13.

“Ovo nam je trebalo da uđemo u plej-of pobednički. Igrom može još bolje, ali znam da će biti i igre i motivacje i želje. Pozivam publiku da nas podrži u pohodu na titulu, da zajedno idemo iz utakmice u utakmicu, korak po korak”, poručio je trener Siniša Gavrančić pred početak plej-ofa.

Izvor: 021
Foto: Pixabay