Početna Sport Odbojkaši Vojvodine ubedljivo do 19. titule!

Odbojkaši Vojvodine ubedljivo do 19. titule!

0

Vojvodina NS seme je po 19. put u istoriji i šesti put zaredom postala pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige i prvak Srbije konkurenciji odbojkaša. Vojvodina NS seme je u maloj dvorani „SPC Vojvodina“ u Novom Sadu, u četvrtoj utakmici finala, savladala Spartak iz Subotice sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:17, 25:19 i 25:17, posle 69 minuta igre, i sa 3:1 u pobedama je postala šampion.

Slavi odbojkaški Novi Sad! Slavi Vojvodina šestu uzastopnu, a devetnaestu ukupno titulu državnog prvaka. Crveno-beli majstori su novi-stari šampioni Srbije.

U grotlu prepune male dvorane Spensa, uz pesmu i frenetičnu podršku navijača Vojvodina NS seme nadigrala je ekipu Spartaka i u pobedu od 3:0 stavila tačku na finalnu seriju.

Samo u nekim momentima Subotičani su pokušali da zaprete, ali je to bilo kratkoh daha. Sve vreme na terenu se pitao samo jedan tim. Već na startu meča nametnuo je domaćin svoj ritam, dobar blok, a onda i servis Baraneka doneli su Vojvodini prednost od četiri poena viška.

Do kraja su Novosađani vođstvo dodatno povećali, te sa još više samopouzdanja ušli u drugi set. Bio je ravnopravan Spartak u ovom periodu do 7:7, kada su Simić blokom, a zatim Mehić mini serijom, poveli Vojvodinu do 12:7.

Bio je tu kraj nadama gostiju, briljirali su svi u redovima domaćina, nezaustavljivi Parapunov, za njim Baranek, Rudić, već pomenuti Simić i Mehić, a odlično su svoj posao obavili i Vilimanović i Negić. Bila je to prava šampionska pesma na terenu, koja je donela pulenima trenera Slobodana Boškana 2:0.

U istom ritmu nastavili su Novosađani i u trećem setu, koračajući hrabro, sigurno, maestralno, do šampionske titule.

Slavlje u punom malom Spensu je moglo da počne!

Izvor: RTV
Foto: Pixabay