Početna Sport Odbojkaška reprezentacija izazvala opštu pometnju na Trgu slobode

Odbojkaška reprezentacija izazvala opštu pometnju na Trgu slobode

0

rep

Selektor odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić i odbojkaš Andrija Gerić, kao i celokupna muška odbojkaška reprezentacija u okviru projekta “Naša strana mreže 2015” , učestvovala je danas na Trgu Slobode na turniru sa najmlađim odbojkašicama.

Program, uz muziku i druženje, počelo je oko 15 časova, a sat vremena kasnije najtalentovanije mali odbojkaši iz Novog Sada igrali su mini turnir u odbojci. Sve se odvijlo na dva terena, a organizatori ovog druženja su Odbojkaški klub Vojvodina i Odbojkaški Savez Srbije.

rep1

Oko 18 časova prisutnima se na čelu sa selektorom pridružila i čitava muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije.
Reprezentativci su učesnicima delili poklone, autograme, fotografisali se sa njima, a na kraju su im se i pridružili u igri, odnosno turniru. Ovom prilikom za naš portal Nikola Grbić rekao je:

Jako mi je drago da smo u Novom Sadu danas, voleo bih da nas uvek ovako dočekaju. Novi Sad je grad odbojke, znam to, ali stvarno nismo očekivali ovoliko ljudi. Posebna mi je čast što ima toliko mladih koji treniraju ovaj sport. Žao mi je što tim ne može da sadrži 25 igrača jer smatram da su svi od momaka koji su sada u reprezentaciji stvarno kvalitetni, samim tim očekujem i pobedu sutra na Spensu protiv Brazila.”
Utakmica počinje u 20 časova, a svi su dobrodošli da bodre naše momke.

rep2

Autor: Ivana Knežević, NsHronika.rs