Početna Sport Ofanzivna Voša upisala pobedu protiv Mladosti

Ofanzivna Voša upisala pobedu protiv Mladosti

0

Fudbaleri Vojvodine nadigrali su Mladost iz Lučana, rezultatom 3:0, u četvrtom kolu domaćeg prvenstva.

Strelci za Vojvodinu bili su Bojić u 70, Saničanin u 84. i Đuričin u 87. minutu meča.

Mladost je na “Karađorđe” došla kao jedna od tri ekipe u prvenstvu koje su imale sve pobede na startu sezone. Međutim, odlično postavljena igra tima Nenada Lalatovića, pokazala je da Voša može mnogo toga i u ovoj sezoni.

Od starta je Voša igrala napadački i prvu odličnu priliku imala je već u sedmom minutu, kada je Bojić oduzeo loptu i dodao je Čoviću, koji je šutirao sa nekih 25 metara, ali je pogodio prečku.

Ponovo se trešla prečka gola Mladosti u 29. minutu, kada je Saničanin šutirao posle izvedenog kornera.

Napadala je Voša, ali je nedostajao taj “završni udarac”. Goste su načeli u 70. minutu, kada je Stojković prošao po levoj strani, da bi potom Vukadinović centrirao, a na pravom mestu se našao Bojić, koji je prosledio loptu i gol.

Saničanin je imao odličnu sezonu iza sebe, a sa dobrim partijama je nastavio i u ovoj, pa ni ne čudi pisanje medija o potencijalnoj zainteresovanosti portugalskog Sportinga za ovog defanzivca. Saničanin je na meču protiv Mladosti upisao svoj treći gol u četiri utakmice, što ga smešta na čelo liste najboljih strelaca u timu.

Svoj treći gol je postigao nakon izvedenog kornera, loptu je u šesnaesterac ubacio kapiten Drinčić, a Saničanin je pokazao zbog čega je opasan kad se nađe u blizini protivničkog gola.

Konačan rezultat postavio je Đuričin, koji je iskoristio odličan pas Stojkovića, te je sa nekih dvadesetak metara lobovao čuvara mreže Mladosti.

Voša je u četiri kola ostvarila dva remija i dve pobede, što je smešta na osmo mesto na tabeli Superlige Srbije.

U ostalim utakmicama rezultati su sledeći: Bačka – TSC 1:1, Metalac – Proleter 1:1, Rad – Voždovac 1:3, Novi Pazar – Javor 2:3, Radnički – Mačva 1:0, Radnik – Partizan 0:2, Zlatibor – Čukarički 1:5, Inđija – Napredak 1:0, Crvena zvezda – Spartak 3:2.

Izvor: 021
Foto: Pixabay