Početna Sport OK Vojvodina prekinula saradnju sa menadžerskom agencijom “Royal Volleyball”

OK Vojvodina prekinula saradnju sa menadžerskom agencijom “Royal Volleyball”

0

OK Vojvodina prekinula je svaki vid saradnje sa agencijom “Royal Volleyball“, a ubuduće će sarađivati samo sa renomiranim menadžerskim agencijama, odlučeno je na vanrednoj sednici Upravnog odbora aktuelnog prvaka Srbije.

Kako se navodi, “najrenomiraniji odbojkaški klub u Srbiji ubuduće može da ostvaruje saradnju isključivo sa renomiranim menadžerskim agencijama, dok Upravni odbor ima pravo da suspenduje ili u potpunosti prekine saradnju sa agencijama koje svojim aktivnostima nanose štetu klubu”.

Klub je saopštio da se prekida svaki vid saradnje sa agencijom “Royal Volleyball” i Miomirom Krasićem, vlasnikom i vodećim menadžerom te agencije. Ne navodi se konkretan razlog prekida saradnje, ali je istaknuto da OK Vojvodina mora da sarađuje sa partnerima istog renomea.

“Navedena agencija, odnosno njen vlasnik, svojim neprofesionalnim odnosom u više navrata je pokazala da ne zaslužuje da se svrsta u red partnera OK Vojvodine po bilo kom osnovu. Prekid saradnje sa tom agencijom je prvi tako drastičan slučaj koji najrečitije govori da se u OK Vojvodina izuzetno vodi računa o poštovanju poslovne etike”, navode u upravi domaćeg šampiona.

Podsetimo, Vojvodina će sutra odigrati prvu utakmicu u okviru Mini lige, te će snagu odmeriti sa Radničkim iz Kragujevca.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay