Početna Sport Okuka podneo ostavku: Vojvodina ponovo bez trenera

Okuka podneo ostavku: Vojvodina ponovo bez trenera

0

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka podneo je ostavku na mesto trenera, dva meseca nakon što je imenovan.

Okuka je ekipu Vojvodine preuzeo početkom septembra nasledivši je od Aleksandra Veselinovića. “Verovao sam kada sam dolazio u Novi Sad da mogu da pomognem timu i da, zajedničkim snagama, krenemo ka vrhu tabele. Međutim, problemi s brojnim povredama igrača nisu nam to omogućili, kao i nedostatak kvaliteta unutar ekipe, pa sam zaključio da je vreme da se raziđemo. Razlozi su, dakle, isključivo sportske prirode, odnosno rezultati se nisu poklopili s ambicijama koje sam imao kada sam preuzimao tim”, rekao je Okuka za “Dnevnik”.

Vojvodina će tako dobiti i trećeg trenera ove sezone, a četvrtog u 2018. godini, pošto je prethodno klub napustio Ilija Stolica.

Okuka je nakon jučerašnjeg remija sa Zemunom izjavio da “stara dama” u svakom pogledu prolazi kroz težak period.

“Nezadovoljni smo sa ovom utakmicom, jer smo izgubili dva boda. Imali smo mnogo problema, dve prinudne izmene zbog povređenih igrača, težak teren i sve je to nešto što Vojvodinu ne prati samo danas, nego već jedan duži period. Nadamo se da će tome doći kraj, ali normalno da i mi moramo bolje. Videćemo šta i kako ćemo raditi ubuduće, jer dosta stvari je protiv nas. Treba to izdržati, ni igračima nije lako da igraju, iako ovaj period nikako da prođe”, kazao je Okuka.

Za sada nema informacija ko bi mogao da nasledi Okuku na čelu Vojvodine.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen