Početna Sport Orlići na Karađorđu dočekuju ekipu Italije

Orlići na Karađorđu dočekuju ekipu Italije

0

sergej1

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće danas reprezentaciju Italije na stadionu Karađorđe, sa početkom u 18:30h. Očekuje se izuzetno teška utakmica, ali se naši reprezentativci ipak nadaju pobedi. U ekipi Srbije, u standardnoj postavi naćiće se naš Novosađanin Sergej Milinković-Savić kome je igra Italijana dobro poznata obzirom da trenutno igra za Lacio, a koji je za naš portal otkrio šta možemo da očekujemo danas na terenu Karađorđe.

sergej

Šta očekujete od ove utakmice, pozitivna ili negativan rezultat po vas?

Što se tiče utakmice, naravno da očekujem pozitivan rezultat, jer znam da u svojoj ekipi imam kvalitetene saigrače koji imaju kapacitet da ostvare pobedu. Iako naš očekuje teška utakmica, jer ekipa Italije takođe ima dobar tim, ja ne mogu da dočekam počne.

Da li imaš tremu pred današnji meč obzirom da ćeš se ponovo naći na terenu sa kog si ponikao?

Tremu nemam nikad, naprotiv jedva čekam da ponovo zaigram na terenu na kom sam ostvario svoje prve fudbalske korake… Iskoristiću ovu priliku da pozovem publiku da dođe i pruži nam podršku na današnjem meču sa Italijom, voleo bih da igramo pred punim tribinama.“, rekao je Sergej nekrijući zadovoljstvo na svom licu što je ponovo u svom rodnom gradu.

Autor i foto: NsHronika.rs