Početna Danas u gradu Budi human priključi se današnjoj akciji “Novi Sad za Dejana”!

Budi human priključi se današnjoj akciji “Novi Sad za Dejana”!

dejan

Dejan Kovačević je naš sugrađanin kome je hitno potrebna transplatacija pluća, jer je rođen sa ozbiljnim oblikom bronhijalne astme. Već nekoliko meseci traje akcija sakupljanja sredstava za njegovu operaciju. Isto tako, dugo je u opticaju SMS broj 3030 na koji se šalju poruke 113 i donira za Dejanovu operaciju.

Jedan veliki događaj, koji je i povod ovog akcije, će se desiti u petak 13. novembra u Fabrici, gde će se održati žurka pod nazivom “Novi Sad za Dejana“, koju organizuje nekoliko Dejanovih drugara, na kojoj će nastupiti oko 40 DJ-eva. Žurka je organizovana u saradnji sa Humanitarnom fondacijom Beograd i Novosadskim Humanitarnim Centrom.

Znamo Dejana dugo godina, družili smo se na mnogobrojnim žurkama, festivalima i znamo kakvu muziku voli. Želeli smo da mu priredimo nešto lepo, nešto što jako voli, a i da pokažemo da Novi Sad ima veliko srce“, izjavio je Ognjen Tomašević organizator žurke.

Preko 40 DJ-eva iz raznih organizacija biće na partiju. Organizatori obećavaju sjajan provod, a posetioce očekuje miks različitih žanrova muzike, a sve sa jednim ciljem da se pomogne. Ulaz je cena SMS poruke (100 dinara), a ko želi moćiće da ostavi i dobrovoljni prilog na ulazu.
Operacija će se dogoditi na klinici u Beču, jedini preostali uslov za nju je prikupljeni novac. Do sad je prikupljeno oko milion dinara, a ukupna cifra koja je potrebna za operaciju je 120.000 evra. Zato budi human i dođi na žurku!

Autor: Ljiljana Kozarev