Početna Sport Ožegović: Sutra igramo najvažniju utakmicu u sezoni!

Ožegović: Sutra igramo najvažniju utakmicu u sezoni!

0

fk-vojvodina,-ozegovic-wide-jpg

Fudbaler Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je danas da će njegova ekipa pokazati “ko i šta je” ako je protivnik potceni u baražu za Ligu Evropa.

Ako nas potcene, kao što je to uradila Sampdorija u prvoj utakmici, izaći ćemo na teren i pokazaćemo ko smo i šta smo. Mislim da će nam Plzenj prići oprezno, zato što znaju da smo izbacili ekipu koja je bolja od njih“, rekao je Ožegović novinarima.

Vojvodina će igrati protiv češke Viktorije u baražu za Ligu Evropa.

Ožegović je istakao da će Vojvodina od početka igrati agresivno i dodao da je važno da ostane neporažena u prvom susretu.

Ne bežimo od toga da nam je ovo najvažnija utakmica u sezoni, što nam samim tim stvara pritisak, ali pozitivan“, kazao je napadač Vojvodine.

Štoper novosadskog kluba Igor Ðurić rekao je da bi bilo važno da njegova ekipa prođe u grupnu fazu.

Cilj je da pobedimo u dvomeču, najvažnije je da prođemo. Nadamo se…“, rekao je Ðurić.

Ðurić je kazao da se nada da će u svom drugom pokušaju kroz baraž izboriti igranje grupne faze LE.

On je pre dve sezone sa Vojvodinom eliminisan od moldavskog Šerifa u toj fazi takmičenja.

“Viktorija je tvrda ekipa, koja puno trči i mnogo šutira na gol. Najvažnije je da budemo koncentrisani i da napravimo što manje grešaka”, kazao je Ðurić.

Po dolasku u Plzen, fudbaleri Vojvodine će, večeras od 19.30 časova, odraditi trening na Dosan Areni, koja prima nešto više od 11.000 gledalaca. Početak sutrašnje utakmice zakazan je za 20.50 časova.

Pavkov potpisao

Milan Pavkov, momak rođen 1994. godine i bivši fudbaler ČSK Pivare iz Čelareva, od početka priprema trenira s igračima Vojvodine. Juče je rešen njegov status i visoki napadač je potpisao ugovor s crveno-belima na tri godine.

Autor: Beta
Foto: fkvojvodina.rs