Početna Sport Počinju prijave za humanitarni turnir u basketu za SOS Dečje selo

Počinju prijave za humanitarni turnir u basketu za SOS Dečje selo

0

Humanitarni turnir u basketu, koji organizuje Međunarodna komora mladih, održaće se u nedelju, 10. juna, kako bi se prikupila sredstva za dodatnu edukaciju dece iz SOS Dečijeg sela “Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

U skladu sa pravilima i potrebama ove ustanove, prikupljena sredstva biće usmerena na pohađanje stručnih kurseva za decu, korisnih na njihovom putu ka osamostaljivanju, kao i na nabavku edukativnih igara i materijala za radionice koje se sprovode u okviru redovnog programa.
Cilj projekta je da se kroz druženje i sport animiraju društveno odgovorne kompanije i građani koji su u prilici da podrže ovu akciju i koji prepoznaju njen potencijal.
Projekat možete podržati učešćem na turniru u timovima (tri igrača + jedna zamena), uz participaciju u iznosu od 6.000 dinara. Registraciju tima možete izvršiti putem linka ili na sajtu novisad.jci.rs.
Prijave su otvorene do 3. juna.
Pored toga, zainteresovani mogu učestvovati i pojedinačno u takmičenju u brzom šutiranju trojki – uz participaciju u iznosu od 500 dinara po osobi. Prijave se vrše na mestu događaja.
Ulaz na turnir je besplatan. Od strane organizatora obezbeđeno je osveženje za učesnike i parking.
Kompanija koja odluči da podrži akciju biće promovisana putem društvenih mreža, najavom voditelja na mestu događaja, kao i na sajtu JCI Novi Sad.
Turnir počinje u 11 časova.
Izvor: 021.rs
Foto: Međunarodna komora mladih