Početna Sport Proleter pobedio i TSC: Četvrta pobeda u nizu

Proleter pobedio i TSC: Četvrta pobeda u nizu

0

Fudbaleri Proletera sa Slane bare nastavili su sa pobedničkim nizom savladavši ekipu TSC-a iz Bačke Topole sa 1:0 u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Već od starta utakmice koja se igrala na stadionu “Karađorđe” fudbaleri Proletera napravili su nekoliko akcija gde je najistaknutiji bio levi bek domaćih Ognjen Mitrović.

Već u šestom minutu susreta upravo je Mitrović ubacio sa leve strane, a vezista Proletera Lazar Kojić sjajnim udarcem glavom prebacuje golmana TSC-a Filipovića i donosi prednost ekipi sa Slane bare.

Do kraja prvog dela igre viđeno je dosta prilika, ali su golmani na obe strane dobro reagovali i spasavali svoje mreže.

Tokom ovog dela igre ističu se pokušaji sa distance, kao i nekoliko opasnih prekida na obe strane.

Od starta drugog poluvremena TSC je u više navrata pokušavao udarcima van kaznenog prostora, ali je Petrić prilikom svakog pokušaja bio dobro postavljen.

Do kraja meča TSC je pritiskao, a veliku šansu da im donese bod pred sam kraj meča propustio je Jug Stanojev, čiji je udarac odbranio golman domaćih.

Na samom kraju susreta šansu da duplira prednost Novosađana imao je Brazilac Evandro, ali mu je nakon sjajnog prodora u završnici zafalilo snage pa Filipović nije imao težak zadatak.

Izvor: 021.rsd
Foto: Pixabay