Početna Sport Rukometaši Vojvodine danas dočekuju ekipu Crvene zvezde

Rukometaši Vojvodine danas dočekuju ekipu Crvene zvezde

0

rk-vojvodina-ilustracija-zajednicka

Rukometaši Vojvodine u subotu dočekuju ekipu Crvene zvezde u 5. kolu plej-ofa Superlige na Slanoj Bari. Novosađani su sa novim trenerom Božom Rudićem vezali dve uzastopne pobede, čime su znatno podigli formu i vratili samopouzdanje.

Vojvodina je i dalje u bodovnom zaostatku u odnosu na vodeći tim na tabeli i jasno je da još uvek, u borbi za titulu, ne zavisi sve samo od njenih rezultata.

Trener Vojvodine Božo Rudić kaže da je pred njegovom ekipom jedan veliki izazov i težak protivnik.

– Sigurno nas očekuje jedna teška utakmica. Ne želim da dozvolim da se moji igrači opuste, juče se na treningu videlo da misle da će im, nakon dve uzastopne pobede, vrlo lako doći i treća. To jednostavno ne funkcioniše tako, nego moramo i u sledeću utakmicu da uđemo jako. Treba da se spremimo dobro za tu utakmicu, onda nam sledi odmor od dve nedelje pred Metaloplastiku – rekao je Rudić.

Utakmica na Slanoj Bari počinje u 18:30 časova, ulaz na utakmicu košta simboličnih 100 dinara, ali svako ko na društvenim mrežama (fejsbuku, instagramu, tviteruu) napiše hešteg #nemapredaje_jednajedina, naći će se na spisku simpatizera kojima će ulaz biti slobodan.

Autor: 021.rs