Početna Sport Rukometaši “Vojvodine” poraženi u prvom kolu plej-ofa

Rukometaši “Vojvodine” poraženi u prvom kolu plej-ofa

0

RK Vojvodina promo

Šampioni Srbije, rukometaši “Vojvodine”, okliznuli su se već u prvom kolu plej – ofa. Poraženi su od “Metaloplastike” u Šapcu i to sasvim zasluženo. Od onoga što su Novosađani najavljivali za doigravanje nije se videlo ništa. Naprotiv, većim delom meča ispoljili su apsolutnu dekoncentraciju, a manjkala je i veća želja, koju su Šapčani pokazali u izobilju.

Crveno – beli su imali čak petnaestak šuteva u stative i prečke, a sprečavao ih i te kako golman domaćih Darko Arsić. S druge strane, odlično je branio i Luka Arsenić, ali i to je bilo nedovoljno da se gosti makar malo trgnu i pomisle da u timu igraju i krila, koja skoro i da nisu dobijala loptu.

Ponovo su maksimalno zakazale poluge tima, koje su načinile niz tehničkih grešaka, ali ni odbrana nije bila na visokom nivou. Kada su gosti imali šansu za kontranapad, sami su ga zaustavljali. Ono što je od svega najgore za šampiona je to da su u ovom susretu samo dva puta izjednačili rezultat i to su razigrani i brzi Šapčani znali i te kako da iskoriste.

Na odmor su domaći otišli s tri gola prednosti. Doprineli su tome Ivanović, Ilić, Golubović i već istaknuti golman Arsić. U drugom poluvremenu učenici Veselina Vukovića stalno su bili u prednosti, a u 45. minutu ona je iznosila sedam golova (21:14).

Nisu gostima vredeli ni tajm – auti, a trener Nikola Marković je s jednog otišao i seo na klupu. Na kraju, radovali su se sjajni momci iz “Metaloplastike”, a ako se po jutru dan poznaje, onda će se “Voša” mnogo mučiti da odbrani titulu.

Izvor: Dnevnik
Foto: RK Vojvodina / Facebook / Promo