Početna Sport Rukometaši Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Nekse

Rukometaši Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Nekse

0

11075191_1554814984806866_859603974380633012_n

Rukometaši Vojvodine u okviru 2. kola SEHA lige u nedelju dočekuju hrvatskog vicešampiona Nekse u sportskom centru Slana bara. Vojvodina se nakon mini turneje u Makedoniji i utakmicama protiv Maksa i Vardara u Novi Sad vratila sa jednim osvojenim bodom. Sada im predstoje novi izazovi, a Nekse je prvi u nizu.
Kapiten Danimir Ćurković kaže da njegova ekipa dobro poznaje tim iz Našica i obećava da će vrlo skoncentrisano i agresivno ući u ovaj meč.

Sa njima imamo pozitivan skor u međusobnim duelima, na turnirima, u prijateljskim utakmicama i u SEHA ligi. Olakšavajuća okolnost je to što ih poznajemo dosta dobro, bilo je tu nekoliko kadrovskih promena ali se njihov sistem i način igre nije mnogo promenio i sigurno je da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je godinama unazad vicešampion Hrvatske. Igramo u Novom Sadu na domaćem terenu, mislim da je najbitnije od svega da izađemo maksimalno skoncentrisano i agresivno, da svedemo broj grešaka na minimalni nivo i nadam se da će onda doći i rezultat“, rekao je Ćurković.

Trener Novosađana Nikola Marković kazao je da ekipa ima još tri treninga da se pripremi za Nekse, i da uz podršku novosadske publike, ali i zalaganjem i borbenošću njegovih momaka, povoljan rezultat neće izostati.
Utakmica se igra od 18 časova, a ulaz je slobodan. Uprava kluba je odlučila da svako ko dođe dobije i jednu besplatnu kartu za meč Lige šampiona protiv Čehovskih medveda koji će Vojvodina igrati na Spensu 26. septembra.

Autor: 021.rs