Početna Sport Rukometaši Vojvodine u poslednjoj sekundi ispustili pobedu protiv Železničara

Rukometaši Vojvodine u poslednjoj sekundi ispustili pobedu protiv Železničara

0

Rukometaši Vojvodine remizirali su sa niškim Železničarom rezultatom 27:27 u 10. kolu SEHA lige.

Vojvodina je tokom celog meča igrala dobro, iako su gosti držali korak za domaćin. Delovalo je da će Voša upisati još jednu pobedu u internacionalnom takmičenju, ali je pravi triler usledeo u poslednjim minutima utakmice.

Na samo dva i po minuta do kraja meča Vojvodina je imala prednost od tri gola. Nišlije su smanjile zaostatak na 27:25, kada je Vojvodina krenula u napad.

Čelica je krenuo u akciju, ali je pogodio stativu gola gostiju, što su rukometaši Železničara iskoristili da se “crveno-belima” približe na samo gol zaostatka.

Trener Vojvodine Boris Rojević zatražio je 11 sekundi pre kraja meča tajm-aut. Već u sledećem napadu sudije su svirale korake Prodanoviću.

Loptu uzimaju Nišlije, kreću u napad, ali dodavanje Sretenovića u poslednjoj sekundi blokira Stanković. Posle konsultacija sa delegatom, na iznenađenje svih prisutnih, sudije dosuđuju sedmerac gostima, koji koriste taj poklon i izjednačavaju rezultat.

Posle 10 utakmica, Vojvodine ima četiri pobede, jedan remi i pet poraza. U narednom kolu, 8. decembra, Voša gostuje Tatranu u Slovačkoj.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay