Početna Sport Superliga: Odbojkaši “Vojvodine” idu na pobedu protiv “Zvezde”

Superliga: Odbojkaši “Vojvodine” idu na pobedu protiv “Zvezde”

0

ok vojvodina

Odbojkaši “Vojvodine” će 4. maja od 17 časova i 30 minuta u Maloj sali Spensa igrati protiv ekipe “Crvene zvezde” četvrtu utakmicu finala plej-ofa Viner štediše Superlige. Novosađani će se boriti za majstoricu nakon trenutne prednosti Beograđana od 2:1 u seriji. Međutim, u “Voši” su optimisti i očekuju pobedu u predstoječem meču, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u sedištu ovoga kluba.

Prvi trener “Vojvodine” Strahinja Kozić kaže da nije prijatan osećaj posle pretrpljenog poraza, ali da za klub i igrače nije ništa novo da se uzdignu iznad situacije i ponovo preuzmu inicijativu.

Ubeđen sam da se serija sutra neće završiti. ‘Crvena zvezda’ je prošli put u nekim odlučujućim trenucima igre bila hrabrija i odlučnija, ali zato sada mi treba da budemo strpljivi i sigurni u sebe kada budu ti prelomni momenti – keže Kozić.

Nikola Peković koji igra na poziciji libera izjavio je da se u ekipi “Voše” oseća pobednički duh.

Svi smo u timu dobro raspoloženi, i smatram da sad treba da pokažemo karakter kao i sve naše znanje i umeće. Obećavamo navijačima veliku borbu, jer igraćemo svim srcem. Idemo na pobedu – kazao je Peković.

Sportski direktor “Vojvodine” Nikola Marić smatra da su utakmice u seriji pokazale da oba tima imaju određene prednosti, ali da kvalitet igre treba održati u kontinuitetu.

Neuobičajno je da još nismo dobili imena sudija koje će suditi utakmicu, ali očekujem da će Novosađani imati ravnopravan tretman na terenu, jer utakmica tamo treba i da se rešava. Optimista sam pošto naši momci žele titulu, a to se vidi i iz njihovog pristupa na treninzima. Želim mnogo sreće našim igračima – poručio je Marić.

Ulaz na sutrašnju utakmicu je besplatan, a kanal RTS 2 će susret prenositi uživo. Eventualna majstorica igraće se 8. maja u Beogradu.

Izvor: mojnovisad.com
Foto: OKVojvodina/Facebook